Begeleiding geven

Begeleiding geven

Grip op leren groeit hard en is altijd op zoek naar gedreven studiebegeleiders die leerlingen kunnen motiveren en vakinhoudelijk kunnen bijstaan. Heb jij de drive en kennis om leerlingen elke dag het beste uit zichzelf te laten halen? Wil jij helpen onze individuele begeleidingen naar een nog hoger plan te tillen? Meld je dan nu aan en vertel waarom wij jou zoeken!

Neem contact op

Vul het formulier in voor een vrijblijvende kennismaking

Nog meer over Grip op Leren

Bij Grip op leren staat de kwaliteit van onze begeleidingen voorop. Oprechte aandacht en persoonlijk contact zijn belangrijke voorwaarden om dit te kunnen realiseren.

Studiebegeleiding is een kostbare investering. Grip op leren onderscheidt zich door het aanbieden van individuele begeleiding voor een vaste prijs.

Persoonlijke aandacht en contact met de leerling staan bij Grip op leren centraal. De begeleiding start met een intakegesprek. Dit kan telefonisch, maar wij komen ook graag bij u thuis.

Grip op leren groeit hard en is altijd op zoek naar gedreven studiebegeleiders die leerlingen kunnen motiveren en vakinhoudelijk kunnen bijstaan.