Waarom Grip op leren

Waarom Grip op leren

Studiebegeleiding is een kostbare investering. Grip op leren onderscheidt zich door het aanbieden van individuele begeleiding voor een vaste prijs. Of dit nu: bijles, studie-coaching, het aanleren van studievaardigheden of een andere begeleidingsvorm betreft. Wij doen niet aan meerprijzen of afwijkende tarieven. Individuele begeleiding voor een goede prijs!
Daarnaast onderscheiden wij ons in flexibiliteit. Geen pakketten of een verplicht aantal begeleidingsuren per week. De intensiteit van onze begeleiding is per week af te stemmen en sluit dus perfect aan bij de begeleidingsbehoefte van de leerling. Net voor een proefwerkweek een paar uur begeleiding meer? Tijdens een rustige periode om de week begeleiding volgen of tijdelijk stopzetten? Wij regelen het voor u.

Ook daarom Grip op leren:

  • Begeleiding in te plannen tijdens tussenuren, of direct aansluitend op het rooster
  • Een heel lesuur aandacht voor persoonlijke leerproblemen
  • Hoogwaardige begeleiding door onze eigen professionals
  • Effectieve invulling van de begeleidingsuren, combineren van begeleidingsvormen mogelijk

Neem contact op

Vul het formulier in voor een vrijblijvende kennismaking

Nog meer over Grip op Leren

Bij Grip op leren staat de kwaliteit van onze begeleidingen voorop. Oprechte aandacht en persoonlijk contact zijn belangrijke voorwaarden om dit te kunnen realiseren.

Studiebegeleiding is een kostbare investering. Grip op leren onderscheidt zich door het aanbieden van individuele begeleiding voor een vaste prijs.

Persoonlijke aandacht en contact met de leerling staan bij Grip op leren centraal. De begeleiding start met een intakegesprek. Dit kan telefonisch, maar wij komen ook graag bij u thuis.

Grip op leren groeit hard en is altijd op zoek naar gedreven studiebegeleiders die leerlingen kunnen motiveren en vakinhoudelijk kunnen bijstaan.