Visie

Visie

Bij Grip op leren staat de kwaliteit van onze begeleidingen voorop. Oprechte aandacht en persoonlijk contact zijn belangrijke voorwaarden om dit te kunnen realiseren. Leerlingen zijn bij ons geen nummertje. Wij doen niet aan groepsbegeleiding en werken niet met pakketten. Leren en studeren is namelijk topsport en verdient daarom een specifieke aanpak, een individuele aanpak!

Vanuit onze achtergrond en ervaringen weten wij dat iedereen op een andere manier functioneert en presteert. Deze kennis zetten wij in, om leerlingen op de juiste momenten optimaal te laten presteren. Door het intensieve contact dat wij met leerlingen hebben, kunnen wij de balans tussen welzijn en presteren uitstekend monitoren en bijsturen indien nodig. Wij leveren dus maatwerk, waarbij onze leerlingen het gevoel krijgen echt geholpen te worden met hun leerproblematiek.

Grip op leren: “de kracht van de juiste aandacht, daarmee maken wij het verschil!”

Neem contact op

Vul het formulier in voor een vrijblijvende kennismaking

Nog meer over Grip op Leren

Bij Grip op leren staat de kwaliteit van onze begeleidingen voorop. Oprechte aandacht en persoonlijk contact zijn belangrijke voorwaarden om dit te kunnen realiseren.

Studiebegeleiding is een kostbare investering. Grip op leren onderscheidt zich door het aanbieden van individuele begeleiding voor een vaste prijs.

Persoonlijke aandacht en contact met de leerling staan bij Grip op leren centraal. De begeleiding start met een intakegesprek. Dit kan telefonisch, maar wij komen ook graag bij u thuis.

Grip op leren groeit hard en is altijd op zoek naar gedreven studiebegeleiders die leerlingen kunnen motiveren en vakinhoudelijk kunnen bijstaan.